Looking For Anything Specific?

Marmaris Orman Yangını : Marmaris'te korkutan orman yangını - Yaşam Haberleri : Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan yangında 5 hektar kızılçam ormanı küle döndü.

Marmaris Orman Yangını : Marmaris'te korkutan orman yangını - Yaşam Haberleri : Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan yangında 5 hektar kızılçam ormanı küle döndü.. Marmaris'in hisarönü mahallesi bördübet mevkisinde bugün öğleden sonra orman yangını başladı. Marmaris aksaz'da bugün saat 15.45 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Ekipler havadan ve karadan yangına müdahale ediyor. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı. Muğla orman bölge müdürlüğü bünyesindeki helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisi, itfaiye ekiplerince karadan müdahale ediliyor.

Muğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde başlayan orman yangınını söndürmek için bölgedeki tüm ekipler yangına sevk edildi. Uğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde orman yangını başladı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla orman bölge müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yangın bölgesine sevk edildi.

Marmaris'te orman yangını - Muğla Haberleri
Marmaris'te orman yangını - Muğla Haberleri from isbh.tmgrup.com.tr
328 personelimiz görev yaptı ve şu an itibarıyla yangını kontrol altına almış durumdayız. Beyoğlu'nda halı yıkama fabrikasında yangın! Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde başlayan orman yangınını söndürmek için bölgedeki tüm ekipler yangına sevk edildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Söndürme çalışmalarına destek vermeleri için çevre illerden arazöz ve orman işçileri de bölgeye sevk edildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı.

Muğla orman bölge müdürlüğü bünyesindeki helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisi, itfaiye ekiplerince karadan müdahale ediliyor.

Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı. Söndürme çalışmalarına destek vermeleri için çevre illerden arazöz ve orman işçileri de bölgeye sevk edildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangını saat 15:00 sıralarında kontrol altına alındı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı! Yangını bir an önce söndürmek için tüm ekipler var güçleriyle çalışmaktadır. Beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan yangında 5 hektar kızılçam ormanı küle döndü. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Aniden gelen aşırı sıcaklar bölgemizde orman yangını riskini de beraberinde getirdi. Sarp ve dağlık arazideki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Marmaris 'te çıkan orman yangını na, havadan ve karadan müdahale ediliyor. 328 personelimiz görev yaptı ve şu an itibarıyla yangını kontrol altına almış durumdayız.

İlçede yerleşim yerlerine yakın bir bölgede başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Marmaris aksaz'da bugün saat 15.45 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesi hisarönü mevkisinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını devam ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde başlayan orman yangınını söndürmek için bölgedeki tüm ekipler yangına sevk edildi.

Marmaris'te orman yangını | Hür Haber
Marmaris'te orman yangını | Hür Haber from www.hurhaber.com
Aniden gelen aşırı sıcaklar bölgemizde orman yangını riskini de beraberinde getirdi. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale sürerken, bölgeye çevre illerden helikopter desteği. İlçede yerleşim yerlerine yakın bir bölgede başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Muğla'nın marmaris ilçesi hisarönü mevkisinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını devam ediyor. Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde, i̇çmeler mahallesi asparan mevkisindeki ormanlık alanda bugün saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Orman içinde madde bağımlılarının çıkardığı sanılan yangın, yaklaşık 1 dönüm alanda etkili oldu.

Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı.

Yangına havadan ve karadan müdahale sürerken, bölgeye çevre illerden helikopter desteği. Muğla orman bölge müdürlüğü bünyesindeki helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisi, itfaiye ekiplerince karadan müdahale ediliyor. Beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Marmaris aksaz'da bugün saat 15.45 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı. Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde, i̇çmeler mahallesi asparan mevkisindeki ormanlık alanda bugün saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Beyoğlu'nda halı yıkama fabrikasında yangın! Yangını bir an önce söndürmek için tüm ekipler var güçleriyle çalışmaktadır. Karacasöğüt mahallesi, orman yangın kulesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı.

İhbar üzerine marmaris orman i̇şletme müdürlüğü ve muğla büyükşehir belediye itfaiye ekipleri harekete geçti. Muğla orman bölge müdürlüğü bünyesindeki helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisi, itfaiye ekiplerince karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı.

Marmaris'te orman yangını - Son Dakika Güncel Haberler
Marmaris'te orman yangını - Son Dakika Güncel Haberler from idora.gazetevatan.com
Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alındı! Sarp ve dağlık arazideki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Muğla orman bölge müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yangın bölgesine sevk edildi. Marmaris'te çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı.

Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı. Marmaris'te çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Karacasöğüt mahallesi, orman yangın kulesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Karacasöğüt mahallesi altınsivri mevkii orman yangını gözetleme kulesi yakınındaki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangını saat 15:00 sıralarında kontrol altına alındı. Marmaris'te yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesi beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Uğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde orman yangını başladı.

Yangını bir an önce söndürmek için tüm ekipler var güçleriyle çalışmaktadır marmaris yangın. Muğla'nın marmaris ilçesi hisarönü mevkisinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını devam ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar